Despre Noi

Basilica Travel este infiintata cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, prin Temeiul nr. 10847/ 2007, fiind agentie tour operatoare, dar specializata pe pelerinaje externe si interne.

Agentia fiinteaza in cadrul Sectorului de Pelerinaj al Patriarhiei Romane.

Licenta nr. A/4776, emisa de Ministerul de Turism.

Valorile pe care le impartasim tuturor sunt valorile noastre crestine, dar mai ales idealul suprem al vieti noastre: mantuirea. Cultivam unitatea si solidaritatea umana si insistam asupra valorii educationale a pelerinajului.

Crezul
nostru este acela ca fiecare pelerin are un scop precis in viata noastra si in viata  Bisericii, asa cum noi si Biserica avem un rost anume in existenta lui. Convinsi fiind ca fiecare om poarta chipul nemuritor al lui Dumnezeu, nadajduim ca gandurile noastre bune, puse in lucrare cu tot sufletul si cu o treaza constiinta a responsabilitatii, il pot determina pe clientul nostru sa inteleaga si rostul nostru in viata lui.

Scopul activitatii noastre este de a impartasi tuturor celor care calatoresc alaturi de noi valorile nepieritoare ale Bisericii. Pentru aceasta cautam sa facem din calatoriile noastre adevarate scoli ale Duhului Sfant, fiind calauze spre o cale pe care Hristos ne invita pe fiecare. Astfel vom pasi impreuna printre culturi si civilizatii de mult apuse sau aflate in plina inflorire, vom medita la semnificatia unor evenimente care au marcat si continua sa marcheze cursul istoriei si vom avea prilejul de a poposi pentru o vreme in adancul insondabil al sufletului nostru.

Mijlocul de realizare a acestui scop il reprezinta slujirea aproapelui nostru ca pe Hristos: cu o constiinta curata, cu dragoste nefatarnica, cu demnitate si responsabilitate.

Ne-am specializat de-a lungul timpului pe organizarea pelerinajelor, insa Basilica Travel este agentie de turism tour operatoare , deci ofera toata gama de servicii turistice.

 

Impreuna cu  noi, care slujim aici, si dumneavoastra, care apelati la serviciile noastre, va fi intotdeauna Hristos cu toata invatatura Lui si cu imaginea neprihanita a Bisericii noastre strabune, care ramane stalpul si temelia adevarului.
Avem constiinta ca noi si dumneavoastra suntem impreuna cu Biserica intr-un pelerinaj continuu, ca suntem cu totii calatori si oaspeti pe fata pamantului, ca toti parintii nostri, si “nu avem aici cetate statoare, ci o cautam pe aceea ce va sa fie.” (Evrei 13, 14).

Profitul agentiei este directionat in exclusivitate sustinerii activitatii pastoral misionare a Bisericii precum radio Trinitas, Tv Trinitas, Ziarul Lumina.