General

image_print

11 – 17 septembrie 2017

 

Ziua I, duminica 11 septembrie : Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) – la ora 04:00, cursa TAROM RO155. Decolare ora 06:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 08:35. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului, Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileii – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Deplasare la Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei FamiliiCazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua II, luni 12 septembrie: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de  frumoasa Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sfântului Petru, Râul Iordan – Yardenit: loc amenajat pentru a intra în apa IordanuluiOra 16:00 – Deplasare la Ben She”an (Decapolis), trecând din Israel în Iordania. Ne îndreptăm spre Amman, capitala Iordaniei, numită în antichitate Philadelphia. Cazare şi cină în hotel de 3* Amman.   

 Ziua III, marti 13 septembrie: Mic dejun. Deplasare la Petra. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor. Petra a fost inclusa prin vot universal în anul 2007 în rândul celor 7 minuni ale lumii antice și moderne (recomandăm încălțăminte comodă pentru mers pe jos aprox. 4 km). Părăsim Petra și trecând peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cazare şi cină Amman

Ziua IV, miercuri 14 septembrie: Mic dejun. Madaba – orașul mozaicurilor pentru a ne închina în Biserica Ortodoxă Sfântul Gheorghe, cuprinzând un mare mozaic cu cea mai veche hartă a Țării Sfinte cu centrul la Ierusalim. Apoi vom vizita Muntele Nebo de unde Moise a văzut Pământul Făgăduinței. Deplasare spre graniță și vom trece în Israel în dreptul orașului Ierihon – cel mai vechi oraș din lume, apoi ne îndreptam spre valea Iordanului și vom vizita locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim. Deplasare spre Ierihon – privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Închinare în Mănăstirea „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la IerihonCazare şi cină la hotel în Bethleem

Ziua  V, joi 15 septembrie: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua VI, vineri 16 septembrie: Mic dejun. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului), Grota Laptelui. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. Cazare şi cină la hotel în Bethleem

Ziua VII, sambata 17 septembrie: Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii DomnuluiFoişorul „Cina cea de Taină” şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Sosire la aeroport ora 17:30. Decolare – 20:05, sosire Bucureşti ora 22:50, cursa Tarom RO152.

 

Tarif :

795 euro/ persoană / loc în cameră dublă

Supliment single: 200 euro

 Grup minim de 30 de persoane

Avans 300 de EURO/persoană

 

GRATUIT PACHETUL PROMOȚIONAL CAZARE ȘI TRANSFER LA AEROPORT PRIMILOR 15 ÎNSCRIȘI CARE NU AU DOMICILIUL ÎN BUCUREȘTI ȘI JUDEȚUL ILFOV!
** PACHETUL PROMOȚIONAL SE REFERĂ STRICT LA CAZAREA ÎN BUCUREȘTI ȘI TRANSFERUL DE LA CAZARE LA AEROPORT ÎN ZIUA PLECĂRII!
*** PACHETUL PROMOȚIONAL SE ACORDĂ LA CEREREA SCRISĂ A PRIMILOR 15 PELERINI ȘI ESTE VALABIL NUMAI PENTRU PLECAREA ÎN PELERINAJ!

 

VÂRSTA(ani)
DENUMIRE
REDUCERE
TIPS
CONDIȚII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99
infant
achită doar 50 euro din prețul total
Nu achita
Cazarea se face în cameră dublă, în pat cu doi adulți
2- 11.99
copil
 75  euro
Nu achită
Cazarea se face în cameră triplă împreună cu doi adulți, cu pat individual

 

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul București – Tel Aviv – București;

 • 6 nopți cazare la hotel 4* clasificare locală

 • masă în regim demipensiune (mic dejun și cină – bufet suedez);

 • întâmpinare și transfer aeroport – hotel – aeroport;

 • transport local –  autocar cu aer condiționat conform programului ;

 • Taxi: Tabor,

 • taxe de aeroport ;

 • taxe de viză;

 • intrări la obiective;

asigurarea medicală – se încheie persoanelor cu vârsta până la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  și este  încheiată la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.

      *  Asigurarea de sănătate se poate încheia  DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau REȘEDINȚĂ în ROMÂNIA

    ** Pentru persoanele care nu se încadrează în cele menționate mai sus, NU SE POATE ÎNCHEIA ASIGURARE DE SĂNĂTATE.

 • Preot însoțitor

 • ghid local vorbitor de limba română sau engleză la obiectivele din Iordania;

·

SERVICII NEINCLUSE:

 • Tips ( bacșis)  pentru ghid local Iordania, șoferi, personal hotelier –  30 Euro.

 

ACTE NECESARE: 

 • paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

Pentru înscriere: avans minim 300 Euro/pers., copii după carte de identitate şi paşaport (biletul de avion se emite pe numele din paşaport)

 

NOTA:

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

 • Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

 • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)  

 

ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN ISRAEL (chiar dacă este electronic).

CADOU_001-2-1024x271

Date disponibile pentru plecari

11 - 17 SEPTEMBRIE 2017
Pentru acest pelerinaj nu exista locuri disponibile ce pot fi rezervate online in acest moment. Va rugam contactati agentia.