General

image_print

TARIF PROMO !!!

21 – 27 AUGUST 2017

7 zile / 6 nopți

 

Ziua 1: (600 Km)Plecare din Bucureşti la ora 06.30 de la Baza Dealului Patriarhiei (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu)  pe ruta Bucureşti – Sibiu – Mănăstirea Cozia – construită între anii 1387-1391, de către Mircea cel Bătrân, la îndemnul Sfântului Nicodim de la Tismana. Este sfințită la 18 mai 1388.  – Oradea. Cazare la hotel în Oradea.

Ziua 2: (760 Km).Mic dejun. Plecare către Polonia cu tranzitarea Ungariei şi Slovaciei. Sosire în Polonia, deplasare în localitatea Ujkowice – Przemyls şi închinare în Mănăstirea ortodoxă Sf. Chiril şi Metodie. Deplasare către Cracovia, orasul datează din secolul al VII-lea, fosta capitala a Poloniei între 1038 și 1569, este al doilea oraș ca mărime și unul dintre cele mai vechi din Polonia situat pe Vistula. Cazare la hotel în Cracovia.

Ziua 3: (300 Km).Mic dejun. Închinare în Biserica ortodoxă Adormirea Maicii Domnului. Tur pietonal: Castelul Wawel, Catedrala Regală, Oraşul vechi – Biserica Sf. Maria, Biserica Sf. Barbara, Piaţa Rynek Glowny, Turnul Primăriei, Universitatea, faimoasa strada Florianska, Poarta Sf. Florian. Deplasare la Czestochowa şi închinare în Mănăstirea Jasna Gora (Dealul Luminos) – cea mai importantă mănăstire catolică din Polonia, închinată Maicii Domnului. În mănăstire se află icoana „Maica Domnului Neagră” (numită aşa datorită culorii măslinii a feţei Maicii Domnului), este numită Ocrotitoarea Poloniei şi a fost adusă din Rusia. Cazare la hotel în Cracovia.

Ziua 4: (550 Km).Mic dejun. Deplasare către Cehia – Praga, sosire în funcţie de traficul auto şi de formalităţile vamale.  Tur de oraş pietonal: Centrul vechi al oraşului, Castelul Praga, Biserica Sf. Nicolae – construită în stil baroc, Catedrala Sf. Vitus – cea mai mare şi importantă din Cehia, costruită în stil gotic. Aceasta catedrală este un excelent exemplu de arhitectură gotică și este cea mai mare și cea mai importantă biserică din țară.  Este situată în Cetatea din Praga și adăpostește mormintele mai multor regi ai Boemiei și împărați ai  Imperiului Roman. Primăria şi Ceasul astronomic. Cazare la hotel în Praga.

Ziua 5: (440 Km). Mic dejun. Deplasare către Slovacia – Bratislava, sosire în funcție de traficul rutier și de formalitățile vamale. Tur de oraș pietonal: Podul Nou, Castelul din Bratislava, Catedrala Sfântul Martin. Deplasare către Austria – Viena, sosire în funcție de traficul rutier și de formalitățile vamale. Cazare la hotel în Viena.

Ziua 6: (250 Km).Mic dejun. Tur de oraş panoramic cu autocarul prin Ringul Vienez (Ringstrase): Muzeul de Artă, Opera, Hofburg, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Burgheatre, Universitatea, Biserica Făgăduinţei. Tur pietonal: Piaţa Maria Tereza, Catedrala Sf. Ştefan şi Biserica Românească. Deplasare către Ungaria – Budapesta, sosire în funcţie de traficul auto şi de formalităţile vamale. Tur de oraş panoramic cu autocarul: Podul cu Lanţuri, Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Mathias. Cazare la hotel în Budapesta.

Ziua 7: (830 Km).  Mic dejun. Deplasare către Bucureşti pe ruta Budapesta – Arad – Sibiu – Piteşti – Bucureşti. Sosire în funcţie de traficul auto şi de formalităţile vamale.

 

TARIF PROMO :

  460 euro/persoana / loc in camera dubla

Valabil la un grup de minim 40 pers.

Supliment camera single 200 euro.


 Plata parțială sau integrală se poate efectua la sediile Basilica Travel sau, după o rezervare anterioară, prin ordin de plată la orice sediul al Băncii Comerciale Române, fapt ce constituie consimțământul și acordul deplin al PELERINULUI asupra tuturor clauzelor contractuale, precum și asupra programului detaliat al pelerinajului.


 

VARSTĂ(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDIȚII de ACORDARE REDUCERE
0-1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in cameră dublă cu doi adulți
2 – 4.99 copil 70 EURO Cazarea se face in cameră dublă cu doi adulți

 

SUPLIMENT GRUP :

 • grup minim 30-34 pers. – tariful se majoreaza cu 25 euro/pers.

 • grup minim 35-39 pers. – tariful se majoreaza cu 15 euro/pers.

 

SERVICII INCLUSE :

 • transport local cu autocar clasificat;

 • 6 nopți cazare cu mic dejun in camere duble la hotel 3 *, clasificare locală;

 • însotitor de grup teolog/preot;

 • ghid local vorbitor de lb. engleza în Cracovia, Praga, Bratislava.

 

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicală;

 • asigurare Storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, în valoare de 1,5% din costul pelerinajului, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);

 • intrări la obiectivele din program, (aprox.35 eur/pax);

 • alte cheltuieli personale.

 

ACTE NECESARE: carte de identitate sau paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

AVANS MINIM : 200 EURO/PERS.

 

CONDIȚII DE RETRAGERE:

 1. a) 25 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice înainte de data plecării;

 2. b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 24-20 de zile calendaristice înainte de data plecării;

 3. c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 19 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste   penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat /   confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica  regulile speciale ale fiecarui program in parte.

 

NOTĂ:

 – Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei             persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru             obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de             situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.     Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată             intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut             vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu             statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară:să             călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al             părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care             acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la             frontieră).

– Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de             desfăşurare   sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii             speciale.

– Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Polonia, Cehia,    Austria, Slovacia, Ungaria.

– Distribuția camerelor la hotel se face de către recepția acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

–  Cazarea se poate face doar in camere duble sau single.

– Pentru anumite facilitați din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.

–  Agenția nu se obligă să găseasca partaj persoanelor care călătoresc singure.

– Așezarea in autocar se face incepând cu bancheta a doua, in funcție de data achitării avansului și semnării (întocmirii) contractului.

 

Date disponibile pentru plecari

24 - 30 IULIE; 21 - 27 AUGUST 2017
Legenda calendar:

Data nedisponibila pentru plecare.

Data disponibila pentru plecare, click pentru a rezerva.