General

image_print

(Cernăuţi – Kiev – Cernigov – Pociaev)

06 – 13 iulie, 17 – 24 august,

31 august – 07 septembrie 2017

(8 zile / 7 nopţi)

 

Ziua 1 – joi (525 km): Plecare din Bucuresti la ora 06.30 de la baza Dealului Patriarhiei (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu) spre Suceava, trecerea frontierei in Ucraina. Cazare hotel in Cernauti.

Ziua 2 – vineri (520 km): Mic dejun. Cernauti: Catedrala Sf. Duh, Mănăstirea Bucovinskaea, scurtă oprire în fața clădirii Universităţii – fosta Mitropolie). Deplasare la Mănăstirea Boian – mănăstire românească de maici, unde se afla o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului; Cetatea Hotin a lui Stefan cel Mare, care se afla pe malul Nistrului. Plecare spre Kiev, sosirea aproximativ la 22.00, cazare.

Ziua 3 – sâmbătă: Mic dejun. Se vizitează bisericile şi mănăstirile din zona Kievului. Mănăstirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului “Îndeamnăne la smerenie”, moaştele Sf. Olimpiada şi Sf. Dimitra); Mănăstirea Sf. Iona, care se află în grădina botanică (moaştele Sf. Iona, peştera Sf. Iona); Mănăstirea Chitaevo (moaştele Cuv. Teofil, mormântul şi peştera Cuv. Dositea); Mănăstirea Goloseevo (moaştele Cuv. Alexii, mormântul Cuvioasei Alipia), Mănăstirea Sf. Panteleimon “Teofania”, izvorul Maicii Domnului şi Sf. Panteleimon. Tur de oraş cu autocarul (Parcul Biruinţei, parcul Marinskii, Parlamentul, Cabinetul de Miniştri, strada şi piaţa principală), oprire in Piaţa Sofiei, unde se află cea mai veche biserică – Catedrala Sf. Sofia; Mănăstirea Pocrovskii (Catedrala Sf. Nicolae unde se află moaştele Sf. Anastasia Kneaghinea, întemeietoarea Mănăstirii); Mănăstirea Florovsckii (moaştele sf. Elena, icoana cuv. Serafim de Sarov); cazare si cina hotel in Kiev.

 Ziua 4 – duminică: Mic dejun. Deplasare la Lavra Pecersca din Kiev participare la Sfânta Liturghie: Lavra de Sus, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Clopotniţa Mare (96m). Închinare in Peşterile Sfântului Antonie şi a Sfântului Teodosie – întemeietorii Lavrei Pecerska (unde sunt peste 100 moaşte întregi); izvoarele Sf. Antonie şi Teodosie; timp liber pentru cumparaturi în Lavra. Excursie cu vaporaşul pe Nipru – opţional. Cazare  şi cină hotel in Kiev.

Ziua 5 – luni (300 km): Mic dejun. Deplasare la Cernigov, închinare în Catedrala Sfânta Treimi (datează din anul 1696, adăposteşte moaştele Sf. Ierarh Teodosie, Sf. Ierarh Filaret şi ale Sfântului Lavrentie); Mănăstirea Sfânta Treime a Sfantului Ilie (peştera şi fântâna Cuv. Antonie de 1000 de ani cu apa tămăduitoare în special pentru ochi); Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului de Eleţ unde se află icoana facatoare de minuni; Biserica Sf. Treimi din cetatea veche. Mănăstirea Sf. Gheorghe în satul Danevca (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”). Întoarcere la Kiev, cazare şi cină.

Ziua 6 – marti (450 km): Mic dejun. Deplasare spre Poceaev, oprire la Mănăstirea Coreţ, icoana făcătoare de minuni; Lacul Sfintei Ana – tămăduitor în special pentru femei (se recomanda o camasa alba pentru a intra in lac); Manastirea Poceaev peştera cuv. Iov. Cazare si cina in Poceaev.

Ziua 7 – miercuri (370 km): Mic dejun. Închinare in Lavra Poceaev: icoana Maicii Domnului de la Pociaev; Talpa Maicii Domnului; moaştele Cuv. Iov şi Amfilohii).  Plecare spre România, trecerea frontierei. Cazare si cina hotel Suceava.

Ziua 8 – joi (445 km): Mic dejun. Închinare în Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava (moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava). Plecare spre Bucureşti, sosire la baza Dealului Patriarhiei în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

TARIF:

465 EURO/pers. cazare în cameră dublă,

grup minim 40 persoane                   

SUPLIMENT SINGLE: 130 EURO

 

VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 110 EURO Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 55 EURO Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

SUPLIMENT GRUP:

– grup minim 30 – 34 pers. – tariful se majorează cu 35 EURO/pers.

– grup minim 35 – 39 pers. – tariful se majorează cu 25 EURO/pers.

 

SERVICII   INCLUSE:

  • transport autocar clasificat

  • 7 nopti cazare in camere duble in hoteluri 3* (clasificare locala)

  • 7 mic dejun si 5 cine;

  • Însoțitor preot / teolog;

SERVICII  NEINCLUSE:

– Intrările la obiectivele turistice (15 euro/pax)

– excursie opţională cu vaporaşul (aprox. 10 euro)

– Asigurarea medicală

– Asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie)

 

ACTE NECESARE: paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

AVANS MINIM: 150 Euro/pers.

 

CONDIȚII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b.) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice înainte de data plecării;

c.) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 19 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.

 

NOTĂ:

     –  Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Ucraina si Romania.

–  Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

–  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

PRELUĂRI:

PREȚ 250 LEI/pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
CLUJ-NAPOCA DATA / ORA PLECĂRII Ora 20:30 cu 1 zi înainte de data începerii pelerinajului
  LOCUL ÎMBARCĂRII CASA ARMATEI
  PREȚ 200 LEI /pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
SIBIU DATA / ORA PLECĂRII Ora 01:30 în ziua începerii pelerinajului
  LOCUL ÎMBARCĂRII HOTEL IBIS
  PREȚ 150 LEI / pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
BRAȘOV DATA / ORA PLECĂRII Ora 03:00 în ziua începerii pelerinajului
LOCUL ÎMBARCĂRII Biserica Schimbarea la Față (Str. Saturn)

 

Date disponibile pentru plecari

06 – 13 iulie, 17 – 24 august, 31 august - 07 septembrie 2017
Pentru acest pelerinaj nu exista locuri disponibile ce pot fi rezervate online in acest moment. Va rugam contactati agentia.