General

image_print

16 – 18 septembrie 2017

(3 zile / 2 nopți)

 

Ziua 1 – sambata, 16 septembrie (1070 km): Plecare din București la ora 05:00 de la baza Dealului Patriarhiei (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu) pe ruta Bucureşti – Sibiu – Arad – Szeged – Budapesta – Viena. Cazare Viena.

Ziua 2 – duminica, 17 septembrie  (250 km): Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie si sfintirea locului unde va fi zidita „sora geamana” a Manastirii Voronet, Capela Sixtina a Orientului. Viena tur panoramic cu autocarul pe Ringstrase (Ringul Vienez), unde se văd: Observatorul astronomic, Muzeul de Artă, Stadtpark, Opera, Hofburg, Piaţa Maria Tereza, Palatul Epstein, Parlamentul, Primăria, Burgheatre, Universitatea, Biserica Făgăduinţei. Tur pietonal: Piaţa Maria Tereza şi Catedrala Sfântul Ştefan. Deplasare la Budapesta, cazare Budapesta.

Ziua 3 – luni, 18 septembrie (830 km): Mic dejun. Budapesta tur panoramic de oraş: Podul cu Lanţuri, Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Biserica Sfântul Matias. Deplasare către România pe ruta Budapesta – Arad – Sibiu – Piteşti – Bucureşti, sosirea la Bucureşti la baza Dealului Patriarhiei în funcţie de traficul auto şi formalităţile vamale.

 

TARIF:

170 EURO / pers. cazare în cameră dublă,

grup minim 40 persoane,

SUPLIMENT SINGLE: 45 EURO

 

VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 20 EURO Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 10.99 copil 10 EURO Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 

SERVICII INCLUSE: 

– transport cu autocar clasificat;

– 2 nopţi de cazare cu mic dejun în camere duble hoteluri 3* (clasificare locală);

– însotitor de grup preot / teolog

 

SERVICII NEINCLUSE:

– intrările la obiectivele turistice

– asigurarea medicală

– asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie)

 

ACTE NECESARE: carte de identitate valabilă sau paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

AVANS MINIM: 50 Euro/pers.

 

NOTĂ:

     –  Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Ungaria, Austria, Italia.

–  Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

–  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

PRELUĂRI:

  PREȚ   250 LEI/pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
CLUJ-NAPOCA DATA / ORA PLECĂRII Ora 20:30 cu 1 zi înainte de data începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII CASA ARMATEI    
  PREȚ  
SIBIU DATA / ORA PLECĂRII Ora 10:00 în ziua începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII HOTEL IBIS    
  PREȚ   150 LEI / pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
BRAȘOV DATA / ORA PLECĂRII Ora 03:00 în ziua începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII Biserica Schimbarea la Față (Str. Saturn)    

 

Date disponibile pentru plecari

16 - 18 SEPTEMBRIE 2017
Pentru acest pelerinaj nu exista locuri disponibile ce pot fi rezervate online in acest moment. Va rugam contactati agentia.