EnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianHebrew
Ziarul LUMINA PELERINULUIPELERINAJ IN TARA SFANTA / SCHIMBAREA LA FATA / 2014 Imprimare

16 - 22 August 2014

 

 

PROMO AUGUST  2014

 

 

CAZARE LA ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON

 

 

 

Ziua I, sâmbătă, 16 august: Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) - la ora 19.00, cursa Tarom RO 153. Decolare ora 20:55, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 23:30. Cazare la Aşezământul Românesc de la Ierihon.

 

Ziua II, duminică, 17 august: Participare la Sf. Liturghie. Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Reîntoarcere în Ierihon - privire panoramica asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii şi închinare în Mănăstirea „Dudul lui Zaheu”. Cazare şi cină la Aşezământul Românesc de la Ierihon.

 

Ziua III, luni, 18 august: Mic dejun. Deplasare către ţărmul Mării Moarte. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim de la IordanNazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii.  Cazare şi cină Nazareth/Tiberias.

La ora 22.30 se pleaca spre Mănăstirea Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” de pe Muntele Tabor pentru participare la slujba oficiata de Patriarhul Ierusalimului si la “Minunea Norului”.

 

Ziua IV, marţi, 19 august: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de frumoasa Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. Petru,  Râul IordanYardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cină şi cazare la Aşezământul Românesc de la Ierihon.

 

Ziua  V, miercuri, 20 august: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce apăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Aşezământul Românesc de la IerusalimCazare şi cină la Aşezământul Românesc de la Ierihon.

 

Ziua VI, joi, 21 august: Mic dejun. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.  Cazare şi cină la Aşezământul Românesc de la Ierihon.

 

Ziua VII, vineri, 22 august:  Sosire la aeroport ora 06:30. Decolare - 09:25, sosire Bucureşti ora 12:10, cursa Tarom RO 156.

 

TARIF PROMO:

655 EURO/ pers/loc in camera dubla

  Grup minim de 30 de persoane

 

 SUPLIMENT CAMERĂ SINGLE:150  EURO 

 

* GRATUIT PACHETUL PROMOTIONAL CAZARE SI TRANSFER LA AEROPORT PRIMILOR 15 INSCRISI CARE NU AU DOMICILIUL IN BUCURESTI SI JUDETUL ILFOV!!!

** PACHETUL PROMOTIONAL SE REFERA STRICT LA CAZAREA IN BUCURESTI SI TRANSFERUL DE LA CAZARE LA AEROPORT IN ZIUA PLECARII !!!

*** PACHETUL PROMOTIONAL SE ACORDA LA CEREREA SCRISA A PRIMILOR 15 PELERINI SI ESTE VALABILA NUMAI PENTRU PLECAREA IN PELERINAJ !!!

 

 

CADOU  BIBLIE si  DVD : “ PELERINI IN TARA SFANTA ”

 

VARSTA(ani)

DENUMIRE

REDUCERE

TIPS

CONDITII ACORDARE REDUCERE

0 - 1.99

infant

achita doar 50 euro din pretul total

Nu achita

Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti

2- 11.99

copil

 90 euro

Nu achita

Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 

 

                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

o    transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania TAROM;

o    1 noapte cazare hotel 3*,5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala)

o    masă in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri şi vineri mâncare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);

o    intâmpinare si transfer aeroport - hotel – aeroport;

o    transport local -  autocar cu aer conditionat conform programului ;

o    taxe de aeroport ;

o    taxe de viza;

o    intrari la obiective si deplasarile cu taxi.

o    asigurare de sănătate - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.

* Asigurarea de sanatate se poate incheia  DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau RESEDINTA in ROMANIA

** Pentru persoanele care nu se incadreaza in cele mentionate mai sus, NU SE POATE INCHEIA ASIGURARE DE SANATATE.

 o    preot insotitor

 

         

SERVICII NEINCLUSE:

o    Tips ( bacsis ) pentru soferi, personal hotelier,transferuri microbuz 40 Euro.

 

 

ACTE NECESARE:

o    paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

 

 NOTĂ:

·         Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

·           Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

·           Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

·           Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

·          Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel, Iordania şi Egipt

·           Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)  

·           Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

·           Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

·           Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

·           Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

·           Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.

·           ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

 
Urmator >