EnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianHebrew
Ziarul LUMINA PELERINULUIPELERINAJ IN ODESSA SI CRIMEEA / 2014 Imprimare

 20 - 26 August; 01 - 07 Octombrie 2014

 

 

Ziua 1 (miercuri):Plecare de la baza Dealului Patriarhiei din Bucureşti ora 06.30. Trecerea frontierei Galați – Giurgiulești în Republica Moldova, trecerea frontierei Vulcănești – Bolhrad în Ucraina. Deplasare spre Odessa. Cina și Cazare hotel in Odessa.

 

Ziua 2 (joi):Mic dejun. Vizită la bisericile și mănăstirile din Odessa: Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului – închinare la moaștele Sf. Cucșa de Odessa, Mănăstirea Iverskii (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului), Mănăstirea Sf. Pantelimon (închinare la moaștele Sf. Inochentie), Mănăstirea Sf. Ilie (moaștele Sf. Gavriil Athonitul), Catedrala Adormirii Maicii Domnului (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului), Catedrala Schimbării la Față (moaștele Sf. Iona de Odessa), Mănăstirea Sf. Mihail și Gavriil (moaștele Sf. Nicolae). Cină si cazare la hotel 3*.


Ziua 3 (vineri): Micul dejun. Deplasare spre Peninsula Crimeea. Cazare si cina la hotel 3* în Simferopol.


Ziua 4 (sambata): Mic dejun. Deplasare spre Sevastopol. Vizită la Mănăstirea Uspenski în Bakchysarai, Mănăstirea Sf. Clement de la Inkerman, Mănăstirea Sf. Gheorghe din Sevastopol, Cetatea Kersones și Biserica Sf. Vladimir. Biserica din Foros. Cina la restaurant Shalash, cazare la hotel 3* în Simferopol.

 

Ziua 5 (duminica):Vizită la Mănăstirea Sf. Luca al Crimeii: închinare la sfintele moaște și participare la Sf. Liturghie. Vizită la Catedrala Sf. Petru și Pavel din Simferopol. Deplasare spre Alushta și vizită Biserica Sf. Teodor Stratilat. Deplasare spre Yalta, vizită la Palatul Livadia și la Castelul Cuibul Rândunicii. Opțional plimbare cu vaporașul până la Yalta. Întoarcerea la Simferopol, cina și cazare hotel 3*.


Ziua 6 (luni):Micul dejun, plecare spre Odessa. Cazare si cina la hotel in Odessa.


Ziua 7 (marti):Mic dejun. Vizita la Cetatea Alba (Bilhorod-Dnistrovschi). Plecare spre România, trecerea frontierei. Bucureşti, sosire aproxim. Ora 20.00.

 

TARIF:

450 Euro/ pers.   cazare în cameră dublă, grup de minim 40 persoane

 

Supliment single: 110 euro

 

SERVICII   INCLUSE:

-  Cazare 6 nopţi în hotel 3*  cu mic dejun şi cină,

-  ghid vorbitor de limba română în Ucraina (din ziua 2 până în ziua 6).

-  Preot insotitor;

-  Transport autocar clasificat.

 

SERVICII   NEINCLUSE:

- taxe intrări obiective (aprox. 15 euro);

- plimbarea cu vaporașul (aprox. 5 euro)

- asigurarea medicală (aprox. 32 lei);

 

ACTE NECESARE:

paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

AVANS MINIM: 150 EURO/PERS.

 

NOTĂ:

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Ucraina
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerul să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj. 
  • Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

 

 
< Precedent   Urmator >