EnglishFrenchGermanGreekItalianRomanianRussianHebrew
Ziarul LUMINA PELERINULUIFrontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
PELERINAJ SOCIAL IN TARA SFANTA CU OCAZIA PASTILOR/HOTEL/APRILIE 2014/PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA Imprimare

L O C U R I

E P U I Z A T E

 

 

 

  

N O U !!!

P R O M O T I E  2 0 1 4

P L E C A R E  D I N  C L U J

PELERINAJE SOCIALE IN TARA SFANTA 

8 Z I L E  LA PRETUL DE

5 9 5  E U R O / PERSOANA

(TOATE TAXELE INCLUSE)

 

Plecari din Cluj - Napoca:

 

INSOTITOR GRUP:

DIAC. ANDREI ZAIET

TELEFON: 0727190714

   

 

17 – 24 aprilie 2014

 

Ziua I, JOI, 17 Aprilie: Întâlnire pe Aeroportul din Cluj Napoca – plecări (sala de aşteptare) - ora 15:00, cursa Wizz Air. Decolare ora 17:20, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 20:25). Cină şi cazare hotel în Ierusalim.

 

Ziua II, vineri, 18 Aprilie: Mic dejun.Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).  Participare la Slujba Prohodului Domnului la Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare şi cină hotel în Ierusalim.

 

Ziua III, sâmbătă, 19 aprilie: Trezire matinală pentru participarea la ceremonia VENIRII SFINTEI LUMINI: Ora 3:00 - Deplasare cu autocarul la una din Porţile Cetăţii Sfinte pentru a încerca intrarea în Cetate şi apropierea de Sf. Mormânt (nu se garantează accesul în Cetate). Program opţional în Cetate până la ora 15.00. Retur la hotel şi odihnă. Cazare şi cină hotel în Ierusalim.

 

Ziua IV, duminică, 20 aprilie: Ora 00:00 -  PARTICIPAREA LA SFÂNTA LITURGHIE DE PAŞTI la Biserica Românească din Ierusalim. Mic dejun. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian.  Cazare şi cină hotel în Bethleem.

 

Ziua  V, luni, 21 aprilie: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sion – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

 

Ziua  VI, marţi, 22 aprilie: Mic dejun. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.  Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon - închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim.  Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

 

Ziua  VII, miercuri, 23 aprilie: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. Petru,  Râul IordanYardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

 

Ziua  VIII, joi, 24 aprilie: Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano - Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Sosire la Aeroport ora 18:00. Decolare - 21:15, sosire Cluj - Napoca ora 00:20,  cursa Wizz Air.

 

                        TARIF:

                        595  EURO/ persoana/loc in camera dubla

      GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE

 

 

 SERVICII INCLUSE:

 bilet de avion cursă Cluj - Napoca – Tel Aviv - Cluj - Napoca;

-  taxele de aeroport ;

- 3 nopti cazare Ierusalim, 2 nopti cazare Betlehem, 2 nopti cazare Tiberias/Nazareth , hotel 3,4* - clasificare locala, demipensiune

-  transport autocar aer condiţionat;,

-  intrările la obiectivele menţionate în program;

- asigurare de sănătate - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.

*  Asigurarea de sanatate se poate incheia  DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau RESEDINTA in ROMANIA

** Pentru persoanele care nu se incadreaza in cele mentionate mai sus, NU SE POATE INCHEIA ASIGURARE DE SANATATE.

-   preot însoţitor.

 

SERVICII NEINCLUSE:

 -  tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier - (25 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei 

 

ACTE NECESARE: 

-          paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

 

NOTĂ:

 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

 

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

 

Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

 

Compania aeriana nu stabileste locurile in  avion, pentru imbarcare se aplica metoda „primul venit, primul servit”.

 

Tariful biletului de avion nu include serviciile de catering la bord.

 

Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 32 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite), dimensiunea bagajului de  mana nu trebuie sa depaseasca 56X45X25 CM.

 

Politica de Confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal de catre compania aviatica WIZZ AIR.   

  http://wizzair.com/ro-RO/privacy_policy 

 

Conditii generale de transport aplicate de compania aviatica WIZZ AIR.

http://wizzair.com/ro-RO/useful_information/general_conditions_of_carriage_list

 

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele

legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la

receptie, asistat de insotitorul de grup.

 

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 

Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.

 

ATENŢIE !!!

VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV

(chiar dacă este electronic)

 

 
< Precedent   Urmator >