Pelerinaj cu ocazia hramului Acoperământului Maicii Domnului la mănăstirea DRIDU | Pelerinaj de 1 zi | 2019

01 OCTOMBRIE 2019


 (320 km) Bucuresti – Man. Caldarusani – Manastirea Dridu, participare la Sf. Liturghie de HramManastirea BalaciuManastirea Sfintii Voievozi din Slobozia – Bucuresti.     


 TARIF: 

60 LEI / persoana

Grup minim 40 de persoane


SERVICII INCLUSE:  

  • Transport autocar clasificat;

  • Insotitor de grup, preot sau teolog;

  • Parcari;


SERVICII NEINCLUSE:

  • Intrarile la obiective (circa 5 lei)


  CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfaşurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.