Pelerinaj cu ocazia hramului Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Nicula | 4 zile / 3 nopti | PROGRAM 2020

13 – 16 august 2020


Ziua 1: (400 km) Bucuresti  – Pitesti – Manastirea Curtea de Arges (inchinare la moastele Sfintei Mucenite Filofteia) – Manastirea Cozia – Catedrala Mitropolitana din Sibiu, cazare Sibiu / Alba Iulia.


Ziua 2: (250 km) Mic dejun – Alba Iulia – Manastirea Mihai Voda – Manastirea Floresti – Manastirea Nicula (participare la slujba de Prohod a Maicii Domnului), cazare Cluj-Napoca / Dej.

Ziua 3: (200 km)  Manastirea Nicula (participare la Sf. Liturghie de Hram) – Gherla – masa de pranz – Targu Mures, cazare.

Ziua 4: (400 km) Mic dejun – Catedrala Ortodoxa “Inaltarea Domnului” din Targu Mures Manastirea Recea – Manastirea Sfantul Dumitru din Sighisoara – Manastirea Caraiman din Busteni (in Busteni se afla Crucea Eroilor Neamului; este un monument construit intre anii 1926-1928 pe varful Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului căzuți in Primul Război Mondial) – Ploiesti –  Bucuresti.


TARIF:

  575 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane,

mic dejun


        700 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)SUPLIMENT SINGLE: 250 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 100 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 50 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 630 lei / pers (fara cina) / 750 lei (cu cina).

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 600 lei / pers (fara cina) / 730 lei (cu cina).


  SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (cina si mic dejun) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 20 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.