Pelerinaj cu ocazia hramului Adormirii Maicii Domnului la mănăstirea ȚIGĂNEȘTI | Pelerinaj de 1 zi | 2019

15 AUGUST 2019


 (160 km) Bucuresti – Manastirea Tiganesti (sec. XVII pictura realizata de Dimitrie Belizarie in perioada interbelica, hramul Adormirea Maicii Domnului, participare la Sfanta Liturghie de Hram) Manastirea Ghighiu (inchinare la icoana facatoare de minuni Maicii Domnului, numita „siriaca” si izvorul tamaduitor) – Manastirea Pissiota (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) – Bucuresti. 

TARIF: 

35 LEI / persoana

Grup minim 40 de persoane


SERVICII INCLUSE:  

  • Transport autocar clasificat (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat);

  • Insotitor de grup, preot sau teolog;

  • Parcari;


SERVICII NEINCLUSE:

  • Intrarile la obiective (circa 5 lei)


  CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfaşurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.