Pelerinaj in BUCOVINA si ARDEAL

(5 zile / 4 nopti)


01 – 05 iunie (04 iunie – Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Rohia)


18 – 22 august (20 august – Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Durau)


13 – 17 octombrie (14 octombrie – Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Petru-Voda)


ZIUA 1: (465 km) Bucuresti Manastirea Caraiman din Busteni Brasov – Sfantu Gheorghe – Miercurea Ciuc – Manastirea Izvoru Muresului –Gheorgheni – Durau – cazare Durau, Casa Pelerinul .


ZIUA 2: (365 km) Mic dejun Manastirea Petru Voda Manastirea Voronet (mormantul Sf. Cuv. Daniil Sihastrul) – Manastirea Sucevita (ctitorita de catre familia Movila, sfarsitul sec. al XVI – lea; inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) – Manastirea Moldovita (ctitoria lui Alexandru cel Bun) – cazare, Durau Casa Pelerinul.


ZIUA 3: (380 km) Mic dejun – Manastirea Dorna-Arini Man. Piatra Fantanele din Pasul Tihuta – Bistrita – Manastirea Barsana – Baia Mare, cazare.


 ZIUA 4: (290 km) Mic dejun – Manastirea Rohia (Participare la Sf Liturghie) – Dej – Man. Nicula – Cluj-Napoca – Salina Turda (exploatarea sării în epoca romană este probabilă, însă dovezile certe privind această activitate lipsesc; nu este exclus ca marile exploatări medievale şi moderne (până în prima treime a secolului XX) ca şi prăbuşirile bolţilor în vechile ocne, urmate de apariţia lacurilor sărate să fi distrus urmele exploatărilor antice (galerii, puţuri, unelte,etc; exceptând perioada dacică şi cea a ocupaţiei romane, perioade pentru care nu există încă dovezi care să ateste existența unor exploatări de sare la Turda, considerăm că începuturile mineritului în sare, în sensul în care acest concept este definit în prezent, se situează în timp la nivelul secolelor XI – XIII) – cazare Alba Iulia / Sibiu.


ZIUA 5: (390 km) Mic dejun – Catedrala Reintregirii din Alba Iulia – Ramnicu Valcea – Manastirea Cotmeana – Pitesti – Bucuresti.


TARIF

1175 LEI/pers. cazare in camera dubla, grup minim 40 persoane, mic dejun

1455 LEI/pers. cazare in camera dubla, grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)


SUPLIMENT SINGLE: 350 LEI / persoana


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


VARSTA(ani)

DENUMIRE

REDUCERE

CONDITII ACORDARE REDUCERE

0 – 1.99

infant

GRATUIT

Cazarea se face in apartament, in pat cu doi adulti

2 – 11.99

copil

100 LEI

Cazarea se face in apartament, impreuna cu doi adulti, cu pat individual

Plata partiala sau integrala se poate efectua la sediile Basilica Travel sau, dupa o rezervare anterioara, prin ordin de plata la orice sediul al Bancii Comerciale Romane, fapt ce constituie consimtamantul si acordul deplin al PELERINULUI asupra tuturor clauzelor contractuale, precum si asupra programului detaliat al pelerinajului.


SERVICII INCLUSE:  

  transport cu autocar clasificat;

– 4 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * sau manastire (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

  intrarile la obiectivele turistice (circa 50 de lei);


CONDITII DE RETRAGERE:

a.) 30% din preţul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de data plecării;

b.) 50% din preţul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunţarea se face in intervalul 29 – 20 de zile calendaristice înainte de data plecării;

c.) 100% din preţul pachetului de servicii de călătorie, daca anularea se face:

– nu se prezinta la program;

– intr-un interval mai mic de 19 zile calendaristice inainte de data plecarii (ori in ziua plecarii);

– in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;

– in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;

Aceste penalizari se aplica la pretul contractului, mentionat la articolul II, in prezentul contract.


NOTA

  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Plecarile au loc la ora 06:45 din Dealul Mitropoliei (Statuia lui A.I. Cuza), iar intoarcerea se va face in acelasi loc.