Pelerinaj în cetatea VIDINULUI | 2 zile / 1 noapte | PROGRAM 2020

315,00 lei

Descriere

 6 – 7IUNIE, 4 – 5 IULIE, 1 – 2 AUGUST, 5 – 6 SEPTEMBRIE 2020


 Ziua 1🙁300 km) Bucuresti  – Biserica Draganescu (pictata de parintele Arsenie Boca) – Manastirea Pantocrator din Draganesti-Vlasca (inchinare la moastele Sfintei Maria Magdalena) – Catedrala Episcopala din Alexandria – Manastirea Brancoveni (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului; manastirea a fost restaurata de Sf. Constantin Brancoveanu) – Bals – Catedrala Mitropolitana din Craiova si Biserica Madona Dudu, cazare si cina Craiova.


Ziua 2:(450 km) Mic dejun – Calafat – Catedrala Sf.  Dimitrie din Vidin (Biserica este cea de a doua ca marime in Bulgaria, dupa Catedrala Sf. Alexandru Nevski din Sofia.) – Biserica Sf. Pantelimon – Fortareata Baba Vida (este o cetate construita in orașul Vidin, fiind și principala atractie turistica a orașului. Este singura constructie din Bulgaria de acest gen conservata in intregime; cetatea dateaza de la inceputul secolului X. Numele provine conform legendei de la fiica unui rege bulgar ce stapanea tarmurile Dunarii, care a poruncit constructia acestei fortarete pentru a fi in siguranta intre zidurile ei) –  Craiova – Pitesti – Bucuresti.


TARIF:

  315 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)

          SUPLIMENT SINGLE: 100 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 60 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 20 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 350 lei / pers.

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 325 lei / pers.


 SERVICII INCLUSE: 

–  transport cu autocar clasificat;

– 1 noapte de cazare la Craiova cu demipensiune (mic dejun si cina, meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de leva);


AVANS MINIM: 80 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


ACTE NECESARE: carte de identitate valabila sau paşaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.


NOTA:

      –  Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

       –  Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteşte) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Informații suplimentare

Disponibilitate

01 AUGUST 2020, 04 IULIE 2020, 05 SEPTEMBRIE 2020, 06 IUNIE 2020

Luna

AUGUST 2020, IULIE 2020, IUNIE 2020, SEPTEMBRIE 2020

Plecare din:

Tip Sarbatoare

PELERINAJE INTERNE (CIRCUITE)

TOP