Pelerinaj în cetatea VIDINULUI | 2 zile / 1 noapte | PROGRAM 2020

 6 – 7IUNIE, 4 – 5 IULIE, 1 – 2 AUGUST, 5 – 6 SEPTEMBRIE 2020


 Ziua 1🙁300 km) Bucuresti  – Biserica Draganescu (pictata de parintele Arsenie Boca) – Manastirea Pantocrator din Draganesti-Vlasca (inchinare la moastele Sfintei Maria Magdalena) – Catedrala Episcopala din Alexandria – Manastirea Brancoveni (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului; manastirea a fost restaurata de Sf. Constantin Brancoveanu) – Bals – Catedrala Mitropolitana din Craiova si Biserica Madona Dudu, cazare si cina Craiova.


Ziua 2:(450 km) Mic dejun – Calafat – Catedrala Sf.  Dimitrie din Vidin (Biserica este cea de a doua ca marime in Bulgaria, dupa Catedrala Sf. Alexandru Nevski din Sofia.) – Biserica Sf. Pantelimon – Fortareata Baba Vida (este o cetate construita in orașul Vidin, fiind și principala atractie turistica a orașului. Este singura constructie din Bulgaria de acest gen conservata in intregime; cetatea dateaza de la inceputul secolului X. Numele provine conform legendei de la fiica unui rege bulgar ce stapanea tarmurile Dunarii, care a poruncit constructia acestei fortarete pentru a fi in siguranta intre zidurile ei) –  Craiova – Pitesti – Bucuresti.


TARIF:

  315 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)

          SUPLIMENT SINGLE: 100 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 60 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 20 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 350 lei / pers.

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 325 lei / pers.


 SERVICII INCLUSE: 

–  transport cu autocar clasificat;

– 1 noapte de cazare la Craiova cu demipensiune (mic dejun si cina, meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de leva);


AVANS MINIM: 80 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


ACTE NECESARE: carte de identitate valabila sau paşaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.


NOTA:

      –  Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

       –  Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteşte) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.