Pelerinaj în Maramureș și Transilvania | 5 zile / 4 nopți | VARIANTA 2

05-09 iunie                  

7 iunie – Pogorarea Sfantului Duh 

participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Barsana  


                                                                           28 iunie – 02 iulie   

 30 iunie – Soborul Sfintilor 12 Apostoli

participare la Sfanta Liturghie de Hram la Manastirea Barsana


04 – 08 august        

  06 august – Schimbarea la Fata a Domnului 

participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Barsana


06 – 10 septembrie

  08 septembrie – Nasterea Maicii Domnului

participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Barsana


09 – 13 octombrie 

  11 octombrie  

participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Barsana  


ZIUA 1: (380 km)  Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Cozia – Catedrala Mitropolitana din Sibiu  – tur pietonal al orasului Sibiu ( Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal, Biserica Catolica, Biserica Evanghelica) – cazare Alba Iulia/Sibiu.


ZIUA 2: (310 km)  Mic dejun – Catedrala Reintregirii din Alba Iulia – Manastirea Ramet (inchinare la moastele Sfantului Ghelasie) – Aiud – Turda – Gherla – Dej – Beclean – Nasaud – Telciu – cazare Baia Mare / Viseu de Sus / Sighetu Marmatiei.


ZIUA 3: (190 km)  Manastirea Barsana (participare la Sfanta Liturghie) – masa de pranz – Sighetu Marmatiei (se viziteaza Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei) – Cimitirul Vesel de la SapantaManastirea din Peri – cazare cazare Baia Mare / Viseu de Sus / Sighetu Marmatiei.


 ZIUA 4: (300 km)  Mic dejun – Targu Lapus – Manastirea Rohia (mormantul parintelui Nicolae Steinhardt) – Manastirea Nicula (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) – Apahida – Sanpetru de Campie – Targu Mures, cazare.


ZIUA 5: (380 km)  Mic dejun – Manastirea Recea – Manastirea Sighisoara – Brasov (vizitarea Bisericii Sf. Nicolae din Scheii Brasovului) –  Manastirea Sfanta Treime din Busteni (in Busteni se afla Crucea Eroilor Neamului; este un monument construit între anii 1926-1928 pe Varful Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuți în Primul Razboi Mondial. La baza vârfului Caraiman se afla orașul Bușteni) – Manastirea Sinaia (In curtea vechi manastiri se gaseste cavoul lui Tache Ionescu, prim-ministru al Romaniei in perioada Primului Razboi Mondial, si care a avut un rol important in realizarea Unirii de la 1918) – Bucuresti.


TARIF: 

715 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane, mic dejun


        890 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)


SUPLIMENT SINGLE: 300 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 270 lei Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 85 lei Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 790 lei / pers (fara cina) / 960 lei (cu cina).

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 760 lei / pers (fara cina) / 925 lei (cu cina).


SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 4 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 55 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 Plecarile au loc la ora 06:45 din Dealul Mitropoliei (Statuia lui A.I. Cuza), iar intoarcerea se  va face in acelasi loc.