Pelerinaj în Moldova și Bucovina | 5 zile / 4 nopti | VARIANTA 2

 29 IUNIE – 03 IULIE 2020


 02 iulie –  Sfantul Voievod Stefan cel Mare –

participare la Sfanta Liturghie de Hram la Manastirea Putna


ZIUA 1: (440 km)  Bucuresti – Buzau – Ramnicu Sarat – Focsani – Tecuci – Barlad – Vaslui –  Manastirea Hadambu (inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) – Monumentul  Unirii din 1918 (este o opera de arta inchinata Unirii provinciilor romanesti cu Romania din anul 1918; sculptor Olga Sturdza, a fost ridicat in anul 1927. Monumentul infatiseaza cinci figuri, reprezentand Patria-Muma Romania, Transilvania, Basarabia, Bucovina si romanii de pretutindeni care au ramas in afara granitelor tarii.) – Catedrala Mitropolitana (inchinare la moastele Sf. Cuv. Parascheva) – Manastirea Sfintii Trei Ierarhi – cazare Iasi.


 ZIUA 2: (240 km) Mic dejun– Manastirea Varatec (inchinare la moastele Sf. Cuvios Iosif de la Varatec si la Sf. Gheorghe Pelerinul) – Manastirea Agapia (pictata de Nicolae Grigorescu) – Manastirea Neamt (inchinare la moastele Sfintilor Paisie, Ioan Iacob si a Sfantului Necunoscut  de la Neamt, si la moastele Sfantului Simeon de la Muntele Minunat, inchinare la icoana Maicii Domnului cu Pruncul de la Neamt, secolul al VII – lea)  – Cetatea de Scaun a Sucevei – Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava (inchinare la moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava) – cazare Suceava / Gura Humorului.


 ZIUA 3: (170 km)  Mic dejun – Manastirea Voronet (mormantul Sf. Cuv. Daniil Sihastrul) – Manastirea Moldovita (ctitoria lui Alexandru cel Bun) – Manastirea Sucevita (ctitorita de catre familia Movila, sfarsitul sec. al XVI – lea; inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului) – Manastirea Bogdana (inchinare la moastele Sf. Leontie de la Radauti)  – cazare Suceava / Putna.


ZIUA 4: (280 km) Manastirea Putna  (participare la Sfanta Liturghie) – masa de pranz -– Manastirea Dragomirna (inchinare la moastele Sf. Iacob Persul si la icoana Maicii Domnului cunoscuta ca vindecatoare si aducatoare de ploaie) – Manastirea Horaita (desi Manastirea Horaita a fost infiintata in anul 1822, sunt documente potrivit carora ea dateaza din secolul al XV-lea. La data de 11 iulie 1428, domnitorul Moldovei – Alexandru cel Bun (1400-1432) includea biserica din Horaita in randul celor 52 de biserici pe care le supune jurisdictional Manastirii Bistrita)  – Piatra Neamt,cazare.


 ZIUA 5: (430 km)  Mic dejun – Manastirea Bistrita (zidita de domnitorul Alexandru cel Bun in anul 1406; in biserica manastirii sunt inmormantati: Alexandru cel Bun, sotia lui Ana, Alexandru – fiul lui Stefan cel Mare, Chiajna – sotia lui Stefan Lacusta, Anastasie – Mitropolitul Sucevei) – Cheile Bicazului – Lacu Rosu – Miercurea Ciuc – Brasov – Manastirea Sinaia (In curtea vechi manastiri se gaseste cavoul lui Tache Ionescu, prim-ministru al Romaniei in perioada Primului Razboi Mondial, si care a avut un rol important in realizarea Unirii de la 1918)– Bucuresti.


TARIF: 

710 LEI/pers. cazare in camera dubla,

  grup minim 40 persoane, mic dejun

         875 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)


            SUPLIMENT SINGLE: 300 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 270 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 80 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 775 lei / pers (fara cina) / 945 lei (cu cina).

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 730 lei / pers (fara cina) / 900 lei (cu cina).


  SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 4 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Plecarile au loc la ora 06:45 din Dealul Mitropoliei (Statuia lui A.I. Cuza),

iar intoarcerea se  va face in acelasi loc.