Pelerinaj în țara Severinului și Prislop | 4 zile / 3 nopți | PROGRAM 2020

21 – 24 iunie 2019        

(24 iunie – Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul– participare la Sfanta Liturghie la  Catedrala Mitropolitana din Craiova)

16 – 19 iulie 2019

(19 iulie – participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova)       


 20 – 23 august 2019      

(23 august-  participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova)    


17 – 20 septembrie 2019

  (22 septembrie-participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova) 


Ziua 1: (370 km) Bucuresti  – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Govora (restaurata de Sf. Martir  Constantin Brancoveanu)- Manastirea Bistrita (inchinare la moastele Sf. Grigore Decapolitul) – Manastirea Hurezi (cea mai de seama ctitorie a Sfantului Constantin Brancoveanu)  – Manastirea Polovragi  (ctitorita de Radu si Patru, fiii lui Danciul Zamona, 1505) – Ansamblul monumental “Calea Eroilor” (Masa Tacerii, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului) din Targu Jiu (este un omagiu adus eroilor cazuti în timpul Primului Razboi Mondial, proiectat si construit de Constantin Brancusi; se viziteaza daca conditiile meteo permit), cazare Targu Jiu / Hostel Tismana.


Ziua 2: (250 km) Mic dejun – Manastirea Lainici (sihastrie unde a vietuit Sfantul Cuvios Irodion, duhovnicul Sfantului Ierarh Calinic de la Cernica, inchinare la moastele Sfantului Irodion si la icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare) –  Petrosani – Hateg – Manastirea Prislop (mormantul Parintelui Arsenie Boca) –  Biserica Sf. Nicolae din Densus (una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Romania, construita in secolul XIII) – Ulpia Traiana Sarmizegetusa – cazare Hunedoara / Deva.


Ziua 3: (360 km) Mic dejun – Catedrala Episcopala din Caransebes – Manastirea Sf.Ana (este asezata pe defileul Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra), Orsovaplimbare pe Dunare – Drobeta Turnu Severin – Strehaia – Filiasi – cazare Craiova.


Ziua 4: (250km) Mic dejun – Biserica Madona Dudu – Catedrala Mitropolitana din Craiova  – (participare la Sfanta Liturghie, ctitoria lui Barbu Craiovescu, 1645 – cea mai veche biserica din Craiova)  –  Slatina – Pitesti – Bucuresti.


TARIF: 

600 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane,

mic dejun


        725 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)

SUPLIMENT SINGLE: 250 LEI / persoana


 

VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 150 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 70 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 665 lei / pers (fara cina) / 800 lei (cu cina).

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 625 lei / pers (fara cina) / 750 lei (cu cina).


 SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

– plimbare pe Dunare;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.