1

Pelerinaj in Tara Severinului si Prislop

(4 zile / 3 nopti)


21 – 24 iunie       

   (24 iunie – Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul– participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova)             


    13 – 16 iulie          

    (16 iulie – participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova)             


                   24 – 27 august        

(27 august-  participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova)           


                     21 – 24 septembrie  

 (24 septembrie-participare la Sfanta Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Craiova) 


 Ziua 1: (380 km) Bucuresti  – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Govora (restaurata de Sf. Martir  Constantin Brancoveanu)- Manastirea Bistrita (inchinare la moastele Sf. Grigore Decapolitul) – Manastirea Hurezi (cea mai de seama ctitorie a Sfantului Constantin Brancoveanu) – Manastirea Polovragi  (ctitorita de Radu si Patru, fiii lui Danciul Zamona, 1505) – Ansamblul monumental “Calea Eroilor” (Masa Tacerii, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului) din Targu Jiu (este un omagiu adus eroilor cazuti în timpul Primului Razboi Mondial, proiectat si construit de Constantin Brancusi; se viziteaza daca conditiile meteo permit) – Manastirea Tismana (inchinare la mostele Sf Nicodim de la Tismana), cazare Tismana / Targu Jiu.


Ziua 2: (255 km) Mic dejun – Manastirea Lainici (sihastrie unde a vietuit Sfantul Cuvios Irodion, duhovnicul Sfantului Ierarh Calinic de la Cernica, inchinare la moastele Sfantului Irodion si la icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare) –  Petrosani – Hateg – Manastirea Prislop (mormantul Parintelui Arsenie Boca) – Biserica Sf. Nicolae din Densus (una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Romania, construita in secolul XIII) – cazare Deva / Hunedoara.


Ziua 3: (395 km) Mic dejun – Manastirea Petrosnita – Manastirea Sf Nectarie Fenes – Manastirea Sf.Ana (este asezata pe defileul Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra), Orsovaplimbare pe Dunare – Drobeta Turnu Severin – Strehaia – Filiasi – cazare Craiova.


Ziua 4: (295 km) Mic dejun – Biserica Madona Dudu – Catedrala Mitropolitana din Craiova  – (participare la Sfanta Liturghie, ctitoria lui Barbu Craiovescu, 1645 – cea mai veche biserica din Craiova)  –  Slatina – Manastirea Sf Treime Ionesti – Bucuresti.


TARIF: 

945 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane, mic dejun

        1.155 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane, demipensiune (mic dejun si cina)

            SUPLIMENT SINGLE: 300 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 11.99 copil 80 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

Plata partiala sau integrala se poate efectua la sediile Basilica Travel sau, dupa o rezervare anterioara, prin ordin de plata la orice sediul al Bancii Comerciale Romane, fapt ce constituie consimtamantul si acordul deplin al PELERINULUI asupra tuturor clauzelor contractuale, precum si asupra programului detaliat al pelerinajului.


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 1400 lei / pers (fara cina) / 1610 lei (cu cina).
  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 1175 lei / pers (fara cina) / 1340 lei (cu cina).

 SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

– plimbare pe Dunare;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 55 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

a.)      30% din preţul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de data plecării;

b.)      50% din preţul pachetului de servicii de călătorie, dacă renunţarea se face in intervalul                     29 – 20  de zile calendaristice înainte de data plecării;

c.) 100% din preţul pachetului de servicii de călătorie, daca anularea se face:

– nu se prezinta la program;

– intr-un interval mai mic de 19 zile calendaristice inainte de data plecarii (ori in ziua plecarii);

– in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;

– in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;

Aceste penalizari se aplica la pretul contractului, mentionat la articolul II, in prezentul contract.


NOTA

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

 

Plecarile au loc la ora 06:45 din Dealul Mitropoliei (Statuia lui A.I. Cuza), iar intoarcerea se face in acelasi loc