Pelerinaj în VIENA – BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA | 6 zile / 5 nopți | 2019

19 – 24 iunie, 17 – 22 iulie, 21 – 26 august 2019


ZIUA 1, miercuri (850 km): Plecare din București la ora 06:30 de la baza Dealului Patriarhiei (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu) pe ruta Bucureşti – Sibiu – Arad – Szeged – Budapesta. Cazare Budapesta / Szentendre.


ZIUA 2, joi (530 km): Mic dejun. Deplasare spre Bratislavatur pietonal: se vizitează Biserica Încoronării Mariei Tereza, Centrul Istoric, Faleza Dunării. Sosire în cursul serii la Praga, cazare.


ZIUA 3, vineri: Mic dejun. Pragatur pietonal: Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sfântul Vitus (simbolul spiritualităţii cehe), Podul Carol, „Golden Lane” („Strada de Aur”, zona boemă a „Oraşului de Aur”). Se continuă turul pietonal în Centrul Istoric: Oraşul Vechi, Biserica Sf. Petru si Pavel, Piaţa Primăriei, Ceasul Astronomic, Biserica Tyn și Sf. Nicolae, Biserica Vysehrad. Cazare Praga.


ZIUA 4, sâmbătă (340 km): Mic dejun. Plecare spre Vienatur panoramic cu autocarul pe Ringstrase (Ringul Vienez), unde se văd: Observatorul astronomic, Muzeul de Artă, Stadtpark, Opera, Hofburg, Piaţa Maria Tereza, Palatul Epstein, Parlamentul, Primăria, Burgheatre, Universitatea, Biserica Făgăduinţei.  Tur pietonal: Catedrala Sfântul Ştefan, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Teatrul. Cazare Viena.


 ZIUA 5, duminică (240 km): Mic dejun. Participare la Sfânta Liturghie la Biserica Ortodoxă Română din Viena. Plecare spre Budapesta. Tur panoramic al oraşului: Citadela şi Dealul Gellert, Cetatea Budei, Parlamentul, Piaţa Eroilor, Biserica Sfântul Matyas, Catedrala Sfântul Ştefan (adăposteşte mâna Sfântului Ştefan, primul rege creştin al Ungariei). Cazare Budapesta.


ZIUA 6, luni (830 km): Mic dejun. Deplasare către Bucureşti pe ruta Arad – Sibiu – Piteşti. Sosire în București la baza Dealului Patriarhiei în funcţie de traficul auto şi de formalităţile vamale.


 TARIF:

365 EURO / pers. cazare în cameră dublă,

grup minim 40 persoane

SUPLIMENT SINGLE: 135 EURO


 

VRSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 75 EURO Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti

SUPLIMENT GRUP:

– grup minim 30 – 34 pers. – tariful se majorează cu 35 EURO/pers.

– grup minim 35 – 39 pers. – tariful se majorează cu 25 EURO/pers.


SEVICII INCLUSE: 

– Transport cu autocar clasificat;

– 5 nopţi cazare cu mic dejun în camere duble hoteluri 3* (clasificare locală);

– Însoţitor de grup teolog / preot.


SERVICII NEINCLUSE:

–  Intrările la obiectivele turistice

–  Asigurarea medicală

– Asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie)


ACTE NECESARE: carte de identitate valabilă sau paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

AVANS MINIM: 150 Euro/pers.


CONDIȚII DE RETRAGERE:

a.) 25 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b.) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 24-20  de zile calendaristice înainte de data plecării;

c.) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 19 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


 NOTĂ:

–  Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Ungaria, Austria si Cehia.

– Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerul să vă informeze cu exactitate asupra lor.

– Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.

– CAZAREA SE POATE FACE DOAR IN CAMERE SINGLE SAU DUBLE.

– În zilele cu tur pietonal, autocarul nu se deplasează.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

– Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.


PRELUĂRI:

PREȚ 250 LEI/pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
CLUJ-NAPOCA DATA / ORA PLECĂRII Ora 20:30 cu 1 zi înainte de data începerii pelerinajului
  LOCUL ÎMBARCĂRII CASA ARMATEI
  PREȚ –        
SIBIU DATA / ORA PLECĂRII Ora 10:00 în ziua începerii pelerinajului
  LOCUL ÎMBARCĂRII HOTEL IBIS
  PREȚ 150 LEI / pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
BRAȘOV DATA / ORA PLECĂRII Ora 03:00 în ziua începerii pelerinajului
LOCUL ÎMBARCĂRII Biserica Schimbarea la Față (Str. Saturn)