Pelerinaj la Alba Iulia cu ocazia serbarii Sf. Ap. Andrei, Cel Intai Chemat, Ocrotitorul Romaniei si a zilei Nationale | 3 zile / 2 nopti | PROGRAM 2020

29 NOIEMBRIE – 01 DECEMBRIE 2020


Ziua 1:(270 km) Bucuresti – Manastirea Ghighiu (inchinare la icoana facatoare de minuni Maicii Domnului, numita „siriaca” si izvorul tamaduitor)Manastirea Sinaia (In curtea vechi manastiri se gaseste cavoul lui Tache Ionescu, prim-ministru al Romaniei in perioada Primului Razboi Mondial, si care a avut un rol important in realizarea Unirii de la 1918) Manastirea Sfanta Treime din Busteni (in Busteni se afla Crucea Eroilor Neamului; este un monument construit intre anii 1926-1928 pe Varful Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuti in Primul Razboi Mondial. La baza varfului Caraiman se afla orasul Busteni) –  Paraul Rece – Rasnov – Manastirea Sambata de Sus, cazare si cina.


Ziua 2:(170 km) Manastirea Sambata de Sus (participare la Sf. Liturghie cu ocazia praznuirii Sf. Ap. Andrei, cel Intai chemat, Ocrotitorul Romaniei ) – masa de pranz – Sibiu ( tur pietonal) – Alba Iulia / Deva / Sibiu, cazare si cina.


Ziua 3:(370 km) Mic dejun – Catedrala Reintregirii Neamului, participare la Sf. Liturghie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei – Sibiu – Manastirea Cozia – Bucuresti.


TARIF: 

400 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane

                    SUPLIMENT SINGLE: 200 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 100 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 50 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 450 lei / pers.

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 420 lei / pers.


SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

–  o noapte de cazare la Manastirea Sambata de Sus, cu cina si masa de pranz (in zilele de miercuri, vineri si in cele 4 posturi de peste an, mancarea este de post);

* potrivit traditiei monahale locale, in manastirea Sambata de Sus, nu se pregateste masa cu alimente pe baza de carne;

– o noapte de cazare la hotel in Alba Iulia 2-3* / Deva 2-3 * / Sibiu 2-3 *, cu cina si mic dejun;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de lei);


AVANS MINIM: 130 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.