Pelerinaj la mănăstiri Dobrogene | 3 zile / 2 nopți | PROGRAM 2020

4 – 6 MAI, 1 – 3 IUNIE, 6 – 8 IULIE,

3 – 5 AUGUST, 7 – 9 SEPTEMBRIE 2020


Ziua 1:(400 km) Bucuresti – Drajna – Slobozia – Tandarei – Harsova – Frecatei – Manastirea Celic Dere (situata in partea de nord a Dobrogei, este una dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra) – Manastirea Cocos  – Manastirea Saon –  cazare si cina Tulcea.


Ziua 2:(10 km) Mic dejun – plimbare in Delta DunariiCatedrala Episcopala din TulceaMonumentul Independentei (a fost ridicat in cinstea militarilor romani care au luptat in Razboiul de Independenta si pentru a evoca unirea Dobrogei cu Romania) –  cazare si cina Tulcea.


Ziua 3:(460 km) Mic dejun – Catedrala Arhiepiscopala din ConstantaManastirea Sfanta Maria din Techirghiol (mormantul parintelui Arsenie Papacioc) Manastirea Pestera Sfantul Apostol Andrei – Cernavoda – Bucuresti.


TARIF:

  595 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane


SUPLIMENT SINGLE: 200 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 100 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 50 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 640 lei / pers

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 615 lei / pers


 SERVICII INCLUSE:

–  transport cu autocar clasificat;

– 2 nopti de cazare hotel Tulcea 2-3* in regim demipensiune (cina si mic dejun, meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

– plimbare in Delta Dunarii;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de lei);


AVANS MINIM: 150 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.