Pelerinaj la mănăstirile din JURUL BUCUREȘTIULUI | | Pelerinaj de 1 zi | 2019

14 APRILIE, 16 IUNIE, 28 IULIE,

18 AUGUST, 20 OCTOMBRIE, 24 NOIEMBRIE 2019


(150 km) Bucuresti – Manastirea Sitaru (ctitorita de boierul Papa Greceanu, strabunicul domnitorului Constantin Brancoveanu) – Manastirea Caldarusani, (inchinare la moastele Sfantului Grigorie Dascalu, participare la Sfanta Liturghie) – Manastirea Snagov (ctitorita de domnitorul Mircea cel Batran, 1408) – Manastirea Tiganesti – Bucuresti. 


  TARIF: 

35 LEI / persoana

Grup minim 40 de persoane


SERVICII INCLUSE:  

  • Transport autocar clasificat (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat);

  • Insotitor de grup, preot sau teolog;

  • Parcari;


SERVICII NEINCLUSE:

  • Intrarile la obiective (circa 5 lei)


  CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfaşurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.