Pelerinaj pe meleaguri bănățene | 4 zile / 3 nopți | PROGRAM 2020

11 – 14 MAI, 15 – 18 IUNIE, 13 – 16 IULIE,

17 – 20 AUGUST, 21 – 24 SEPTEMBRIE 2020


Ziua 1: (490 km) Bucuresti  – Manastirea Caraiman (in Busteni se afla Crucea Eroilor Neamului; este un monument construit intre anii 1926-1928 pe Varful Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuti in Primul Razboi Mondial. La baza varfului Caraiman se afla orasul Busteni) – Cetatea Fagarasului (Primele stiri documentare care atesta existenta cetatii de piatra sunt din 1455, cand este mentionat un ,,castelan”, iar in anul urmator Iancu de Hunedoara, scriind brasovenilor, aminteste de ,,cetatea noastra Fagaras”) – Manastirea Sambata de Sus – Deva / Hunedoara, cazare.


Ziua 2: (270 km) Mic dejun – Cetatea Devei (este considerata una dintre cele mai importante fortificatii medivale din Transilvania. A fost stapanita de voievozi, de principi, de conti si de ducese; Prima mentiune documentara care face referire la Cetatea Devei dateaza din anul 1269) –  Ilia – Savarsin – Radna – Manastirea Gai (Biserica din zid a fost ctitorita de Episcopul de Arad Sinesie Jivanovici intre 1760 si 1762; reinfiintata in 1964) –  Catedrala Arhiepiscopala din Arad (Prima atestare documentara a Episcopiei Aradului apare la inceputul secolului al XVIII-lea, in anul 1706) – tur pietonal al orasului Arad – Manastirea Hodos-Bodrog (este una din cele mai vechi asezaminte monahale din tara noastra; Prima atestare documentara despre existenta manastirii o avem din anul 1177, iar informatiile unor istorici locali vorbesc despre existenta unor “calugari greci” (ortodocsi), la Hodos-Bodrog, inca din sec. al XI-lea) – Timisoara, cazare.


Ziua 3: (400 km) Mic dejun – Catedrala Mitropolitana din Timisoara (Constructia propriu-zisa a catedralei a inceput in anul 1936 prin sfintirea pietrei fundamentale de catre episcopul Andrei Magieru al Aradului) – tur pietonal al orasului Timisoara Lugoj – Caransebes – Manastirea Sf.Ana (este asezata pe defileul Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra), Orsovaplimbare pe Dunare – cazare Drobeta Turnu Severin / Craiova.


Ziua 4: (260 km) Mic dejun – Biserica Madona Dudu – Catedrala Mitropolitana din Craiova  – ctitoria lui Barbu Craiovescu, 1645 – cea mai veche biserica din Craiova)  –  Slatina – Pitesti – Bucuresti.


TARIF: 

625 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane,

mic dejun


        750 LEI/pers. cazare in camera dubla,  grup minim 40 persoane,

demipensiune (cina si mic dejun)


SUPLIMENT SINGLE: 250 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 150 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 70 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 685 lei / pers (fara cina) / 810 lei (cu cina).

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 640 lei / pers (fara cina) / 770 lei (cu cina).


 SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sau mic dejun in functie de programul ales, la hotel 2 – 3 * (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

– croaziera pe Dunare;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 120 de lei);


AVANS MINIM: 200 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.