Sarbatoarea NASTERII DOMNULUI la manastirea TECHIRGHIOL | 24 – 26 Decembrie 2020

24 – 26 DECEMBRIE 2020


Ziua 1:(400 km) Bucuresti – Cernavoda – Manastirea Dervent – Manastirea LipnitaManastirea Pestera Sfantul Apostol Andrei – Manastirea Sfantul Apostol Filip din Adamclisi – Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol (mormantul parintelui Arsenie Papacioc), cazare si cina (de post) la Manastirea Techirghiol.


 Ziua 2:(360 km) Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol (participare la Sf. Liturghie de Craciun) – masa festiva de Craciun – Manastirea Celic Dere (situata in partea de nord a Dobrogei, este una dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra) – Manastirea Cocos  – Manastirea Saon – cazare si cina la Manastirea Techirghiol.


Ziua 3  (260 km) Participare la Sf. Liturghie la Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol (a doua zi de Craciun – Soborul Maicii Domnului) – masa de pranz Catedrala Arhiepiscopala din Constanta – tur pietonal al orasului Constanta (vizita exterioara a Acvariului, Faleza Cazinoului, Comandamentul Marinei Romane, Portul Turistic Tomis, Piata Ovidiu)Delfinariul din Constanta (vizita exterioara) – Cernavoda – Bucuresti.


 TARIF: 

530 LEI/pers. cazare in camera dubla, 

grup minim 40 persoane

                    SUPLIMENT SINGLE: 200 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 100 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 50 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 640 lei / pers

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 620 lei / pers


  SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

– 2 nopti de cazare in camera dubla, la manastire cu 2 cine si 1 masa de pranz (meniu fix, in zilele de miercuri, vineri si in posturile de peste an meniul este de post);

– masa festiva de Craciun;

–  insotitor de grup preot sau teolog.


SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 20 de lei);


AVANS MINIM: 150 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Plecarile au loc la ora 06:45 din Dealul Mitropoliei (Statuia lui A.I. Cuza),

iar intoarcerea se face in acelasi loc