Sfintele sărbători de PAȘTI la mănăstirea SÂMBĂTA DE SUS | 3 zile / 2 nopți | 17 – 19 APRILIE 2020

17 – 19 APRILIE 2020


 Ziua 1  (300 km) Bucuresti – Manastirea Sinaia (In curtea vechi manastiri se gaseste cavoul lui Tache Ionescu, prim-ministru al Romaniei in perioada Primului Razboi Mondial, si care a avut un rol important in realizarea Unirii de la 1918)Manastirea Caraiman din Busteni (in Busteni se afla Crucea Eroilor Neamului; este un monument construit între anii 1926-1928 pe Varful Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuți în Primul Razboi Mondial. La baza varfului Caraiman se afla orasul Busteni) –  Biserica Sfantul Nicolae din Scheii Brasovului  –  Manastirea Sambata de Sus, participare la slujba de Prohod a Domnului nostru Iisus Hristos la Manastirea Sambata de Sus, cazare si cina (de post) la Manastirea Sambata de Sus.


Ziua 2   (150 km) Mic dejun (de post) – Sibiu (tur pietonal) – Sambata de Sus,  cazare si cina (de post) la Manastirea Sambata de Sus.

ora 00:00 – Participare la Slujba de inviere a Domnului nostru Iisus Hristos la Manastirea Sambata de Sus – timp de odihna.


Ziua 3  (320 km) Participare la slujba de a Doua inviere la Manastirea Sambata de Sus – masa festiva de Pasti – Manastirea Cozia – Ramnicu Valcea – Pitesti –  Bucuresti.


TARIF: 

415 LEI/pers. cazare in camera dubla,

  grup minim 40 persoane                     

SUPLIMENT SINGLE: 250 LEI / persoana


VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 100 LEI Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 11.99 copil 50 LEI Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 


SUPLIMENT GRUP:

  • grup minim 30 – 34 pers. – tariful va fi de 475 lei / pers.

  • grup minim 35 – 39 pers. – tariful va fi de 450 lei / pers.


 SERVICII INCLUSE:  

–  transport cu autocar clasificat;

–  2 nopti de cazare la Manastirea Sambata de Sus;

–  masa festiva de Pasti

 * potrivit traditiei monahale locale, in manastirea Sambata de Sus, nu se pregateste masa cu alimente pe baza de carne;

–  2 cine (de post);

– 1 mic dejun (de post);

–  insotitor de grup preot sau teolog.


 SERVICII NEINCLUSE:

–  intrarile la obiectivele turistice (circa 25 de lei);


AVANS MINIM: 100 LEI/PERS.


CONDITII DE RETRAGERE:

  1. ) 25 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-20  de zile calendaristice inainte de data plecarii;

c.) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 19 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia celor in care programul valorificat / confirmat are propriile reguli de achitare, anulare, penalizare. In acest caz se aplica regulile speciale ale fiecarui program in parte.


NOTA:

–  Minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;

–  Programul actiunii poate fi modificat de catre insotitorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.