Târguri de CRĂCIUN | 5 zile / 4 nopți | PROGRAM 2020

 – VIENA si BUDAPESTA –


10 – 14 decembrie 2020


Ziua 1 – joi, 10 decembrie (870 km): Plecare din București la ora 06:30 de la baza Dealului Patriarhiei (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu) pe ruta Bucureşti – Sibiu – Arad – Szeged – Budapesta. Cazare Budapesta.


Ziua 2 – vineri, 11 decembrie (250 km): Mic dejun. Budapesta tur de oraş: Podul cu Lanţuri, Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Biserica Sfântul Matias. Vizitarea Pietei de Craciun. Cazare Viena.


 Ziua 3 – sambata, 12 decembrie: Mic dejun. Viena tur panoramic cu autocarul pe Ringstrase (Ringul Vienez), unde se văd: Observatorul astronomic, Muzeul de Artă, Stadtpark, Opera, Hofburg, Piaţa Maria Tereza, Palatul Epstein, Parlamentul, Primăria, Burgheatre, Universitatea, Biserica Făgăduinţei. Tur pietonal: Piaţa Maria Tereza – Satul de Craciun de pe Maria-Theresien Platz şi Catedrala Sfântul Ştefan – Targul de Craciun de la Stephansplatz. Seara se viziteaza Piata de Craciun de la Viena din Piata Primariei. Cazare Viena.


 Ziua 4 – duminica, 13 decembrie (250 km): Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie in Biserica Romanesca. Piata de Craciun de la Palatul Belvedere. Piata de Craciun de la Palatul Schonbrunn. Plecare spre Budapesta, optional croaziera pe Dunare. Cazare Budapesta.


Ziua 5 – luni, 14 decembrie (870 km): Mic dejun. Deplasare către România pe ruta Budapesta – Arad – Sibiu – Piteşti – Bucureşti, sosirea la Bucureşti la baza Dealului Patriarhiei în funcţie de traficul auto şi formalităţile vamale.


 TARIF:

260 EURO / pers. cazare în cameră dublă,

grup minim 40 persoane

SUPLIMENT SINGLE: 90 EURO


 

VARSTA(ani) DENUMIRE REDUCERE CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99 infant GRATUIT Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2 – 4.99 copil 55 EURO Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
5 – 10.99 copil 25 EURO Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

SERVICII INCLUSE: 

– transport cu autocar clasificat;

– 4 nopţi de cazare cu mic dejun în camere duble hoteluri 3* (clasificare locală);

– însotitor de grup preot / teolog


SERVICII NEINCLUSE:

– intrările la obiectivele turistice

– croaziera pe Dunare

– asigurarea medicală

– asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie)


ACTE NECESARE: carte de identitate valabilă sau paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

AVANS MINIM: 100 Euro/pers.


NOTĂ:

     –  Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Ungaria, Austria, Italia.

–  Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.

–  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

–  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

–  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


PRELUĂRI:

  PREȚ   250 LEI/pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
CLUJ-NAPOCA DATA / ORA PLECĂRII Ora 20:30 cu 1 zi înainte de data începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII CASA ARMATEI    
  PREȚ  
SIBIU DATA / ORA PLECĂRII Ora 10:00 în ziua începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII HOTEL IBIS    
  PREȚ   150 LEI / pers. TUR / RETUR, preluare minim 5 pers.
BRAȘOV DATA / ORA PLECĂRII Ora 03:00 în ziua începerii pelerinajului    
  LOCUL ÎMBARCĂRII Biserica Schimbarea la Față (Str. Saturn)